23/3

2010-03-23 @ 20:25:24
Igår var en dag som jag abslout gillade!. Håltimme i matten och profilen. Jag,Seham,Sophia stack till Boländerna om prao. Tydligen no prao där. Sen fick vi till stan och skulle hem. Sophia hade bråttom och gick. Medans jag och Seham skulle till McD och käka. Vi fick syn på Holmlunds och frågade om prao. Och vi fick en prao plats! Det bästa är att vi kommer jobba tillsammans. Jättekul!

Nu ska jag kolla på tv. Och missa inte DH idag! kanal 5 kl.21.00! ;)


20/3

2010-03-20 @ 20:24:51

Lördag, den värsta Lördagen någonsin! En Lördag som jag aldrig kommer glömma bort. Letade prao plats i 6 timmar och fick bara en massa nummer. I 6 timmar gick jag runt med klackskor. Usch va jobbigt!. Gick runt med Asha och Seham i stan och frågade. Sen skulle Asha hem. Så gick jag och Seham till Gränby Centrum och fick en massa nummer. Efter det Ica, eller 3 st ica. En av ica sa att de kanske kan ta emot oss. Who knows. När jag kom hem var jag jättetrött och hade lust att spy. Nu, har jag ont i benen som fan.
Det enda som var bra idag. Det härliga vädret.



Äre någon som längtar efter sommaren? Eller är det bara jag?


19/3

2010-03-19 @ 18:43:13

Fredag, sista skoldagen, bästa skoldagen med sovmorgon. And yeah.. i like!
Men, denna Fredagen var värst. Hela dagen kunde jag inte sluta att skratta. Skrattade för ingenting och började få tårar. Kunde knappt jobba i lektionerna av skratt. Typiskt.
Men en fredag kan väll inte ju sluta så? Det blir nog tv. Men inget bra på tv. Det blir dåfall filmen Just my luck annars. En film som jag abslout älskar! Nu ska jag duscha! Ha en bra Fredag!




/ Jag med bengaliska eller indiska kläder, eller va fan man ska säga.


18/3

2010-03-17 @ 20:45:28

Jag fattar inte. Skrev typ två inlägger, men ingen av de dök upp. Men gör ett försök nu då. Idag har dagen varit en helt vanlig dag. Och så var det håltimme i spanskan. Skönt. Men har faktiskt inget att skriva nu. Snart blir det Grey's Anatomy och glass. Peace!



Sommaren 09, i miss ;/


Diego El Cigala :)

2010-03-07 @ 16:26:13

Shuuuee folks!

I går var en kväll som jag aldrig kommer glömma bort. Haha, inte min nästa kväll. Men iallafall. Spanskagruppen skulle till nån konsert. Och ja, jag går i spanska. Vi skulle till Uppsala Konsert & Kongress och träffa Diego El Cigala. Vi hade hört hans låtar under lektionerna. Hans låtar, nej inte min " smak ". Jag fick faktiskt huvudvärk av en enda låt under lektionen. Så jag undrade, hur ska jag klara av under 1 timme och 40 min konsert?
På vägen dit åkte jag bil med Asha. Sen gick vi in och såg läraren och lämnade kläderna i ett skåp. Sen gick vi in i salen. Det var mycket finare än så vad jag hade tänkt mig. Jättefint! Först var det 4 gubbar som spelade musik. Sen kom Diego El Cigala. Han verkade vara skiit glad pch publiken skrek. Alla utom jag då. Sen så sjöng han jättemånga låtar. Jag fick huvudvärk och försökte somna. Men gick aldrig. Men sen fick jag nog och kollade. De sista 15 min var bäst. Sen efter konsertet skulle pappa hämta mig och Asha. Jag, Sofia, Tove och Asha var ute och sprang lite. Ja, vi var glada. Och jag, rädd. Jag vågar inte ens kolla på Vaksala skolan som var nära ukk. Sen gick vi nära skolan och jag skrek och ville inte vara där. Sen blev vi hungriga och sprang till Ica och köpte muffins och dricka. Och efter 2 min kom pappa.
När jag kom hem blev det Notting hill och Ben & Jerry's. Mums! jaha, då blir man sugen på det nu igen. -.-




Diego El Cigala,


RSS 2.0