27/5

2010-05-27 @ 18:36:24

Skriver lite snabbt nu.

Sovmorron till elva idag. Skönt, eller jo, jag vaknade åtta. Ismail väckte mig såklart. Sen tog dt lungt , pluggade lite och sen skolan. Skoldagen började med matteprov. Ussh, vetinte hur dt gick. Dt var svårt och ja, jag vill inte prata om dt haha. Men dagen var skön. Bara tre lektioner idag. När jag kom hem blev dt Tyra Banks Show. Nu håller jag på att plugga till engelska provet och fysik förhöret i morron. Ohja, lycka till Mobiiiie. -.-

Kärlek till er!


25/5

2010-05-25 @ 19:13:06

.

Okej, hur fan ska jag börja inlägget? först, förlåt för jag inte har bloggat i flera dagar. Hade prao i 8 dagar  och dt va inte så roligt som jag hade tänkt mig. Men det va okej. Tur hade jag Seham. Utan henne skulle jag inte ha klarat mig.
Men idag, var dt utedag i studernas IP. Vädret var usssh. Jag ville att dt skulle regna så vi kunde sluta. Men dt regnade bara lite. Ingen tur har jag.

åååh, the biggest loser kommer just nu i tv. Sen Ugly betty och sen DH. Woohoooo! Kan kvällen bli bättre? :)

Kärlek till er!


?

2010-05-14 @ 13:26:35

Lillebror ler i sömnen. Konstigt.


8/5

2010-05-08 @ 11:23:24

Heeej på er!

Idag mår jag skit bra. Dt finns olika anledningar för det. Det ena för att dt ska bli världens godaste mat. Indisk. Det andra är för att jag ska vara med A och S. Det tredje är ... prao om 2 dagar!
Kan man må bättre? svaret är nej.

Jag tycker att veckans skönhet / coolning går lite för trögt. Jag är lat, jag brukar inte ens vara vid datorn. Och om jag är vid datorn så blir det bara facebook. Så veckans skönhet / coolning fixar jag denna veckan eller nästa vecka
.



/ valborg.





/ S med tandställniiinnng!




/ valborg.



/ igår.




/ HAHAHAHAHA


6/5

2010-05-06 @ 18:38:07

Nämän här ser man att jag inte har bloggat på länge. För hade enormt mycket plugg i de senaste dagen.  Men valborgen var toppen! grillfest med vännerna.
Och idag, hade vi bara 2 lektioner ( spanska och matte ) och författaren Emma Wallin kom till vår skola och gav en massa råd hur man blir en författare. Det var jätte intressant. Efter skolan gick jag och Seham till stan och gick till holmlunds, alltså skulle bara säga att vi ska komma på måndag.
Men nu ska jag plugga engelska. Bilder och sånt kommer sen.


Kärlek till er!


RSS 2.0