Jag älskar helger.

2010-04-25 @ 17:49:52

Måste nog säga att jag har haft en toppen helg! I går shooping och så gjorde jag och mamma smörgåstårta sen blev det Little Miss Sunshine. I dag åkte jag och familjen till Coop Forum sen träffade jag Asha med hennes mummy. Sen så blev det en lång bad i badkaret. Medans jag badade grillade mamma och pappa och blev käk. Nu blir det plugg, musikprov om 3 dagar.

Kärlek till er!




 / Siihhaaams floowweers.


Veckans Coolning är... Rafik (:

2010-04-22 @ 20:40:38




Han blev veckans coolning och bästa med allt. Han fyller 17 år i dag! Graattiiisss Raafiikii. Men vädret alltså, ussh ;/
Så nu folks, Tycker ni att han är cool? Och vad får han för betyg, mellan 1 - 5.
Rööössta på nu. Han blir nog glad för det.

Kärlek till er!


Onsdag

2010-04-21 @ 20:28:48

Fyfan! Idag har jag hostat sönder mig. Har haft feber i 4 dagar och nu puttelite förskylning kvar. Okej, jag gick till skolan idag iallafall. Gick inte till skolan i Måndags och i går. Okej, jag har missat mycket plugg. Speciellt matte. " Suck " Men skoldagen var toppen idag ! Annars hatar jag Onsdagar.
Och föresten, Grattis Alexandra! :)




Ni missar väll inte Grey's Anatomy idag? :)




Veckans Skönhet / Coolning

2010-04-19 @ 13:44:19

Eftersom bloggen håller på att bli tråkig, så tycker jag att jag ska ha Veckans Skönhet / Coolning. Skönhet är mer för tjejer och coolning för killar. Jag kommer fråga er läsare om ni vill vara Veckans Skönhet / Coolning. Ni ska även motivera värför ni vill vara Veckans Skönhet / Coolning. Den som har motiverar bäst får vara Veckans Skönhet / Coolning. Sen kommer ni andra rösta hur hon / han ser ut. Ex, sätta betyg mellan 1 - 5.

Är ni intresserad? Mejla mig dåfall!    

[email protected]


13/4

2010-04-13 @ 20:36:51

Hooollaaa folks!

Idag mår jag toppen. Bättre än det kan det inte bli. Anledningen för jag mår toppen för att det kommer DH idag.  En sak som jag neverever missar.
Men skoldagen har varit också toppen. Redovisningen gick bra och Biologiprovet gick dålig. Aldrig har jag någonsin gjort så svår prov. Menmen, man hoppas på ett bra resultat!
Nu ska jag kolla på resor.
För på sommaren ska nämligen åka till Manchester! :D

Puss!


I går var det en vacker dag. Men idag.. tydligen inte!

2010-04-05 @ 11:40:32

Hej på er!

I går var det en toppen dag. Var hos Seham. Vi spelade Wii Sports. Okej, mobba inte mig nu, men jag har aldrig spelat det förrut, men faktiskt ägde jag på det!
Efter det gick vi ut och köpte glass för det varmt och snackade lite. Sen gick vi till hennes balkong och tog bilder. Vid halv fem skulle jag vara hemma. För vi skulle till bengaler. " Suck, va tråkigt " och det var skit tråkigt. När jag kom hem blev det tv.

Till Seham: Du sa att det inte skulle snöa och det skulle kanske bara regna. NOT! kolla, det snöar. -.-




/ Seham, när hon körde Wii Sports;









Solen har kommit fram! :D

2010-04-03 @ 14:34:26

Äntligen har solen kommit fram och 8 grader ute. Nu har våren äntligen kommit! lalalalala och snart kommer sommaren. 


RSS 2.0