The proposal, har nån sett den?

2009-06-29 @ 11:17:35
Godmorgon med er!

Ingen inlägg i går. Var nämligen i Ulva Kvarn och plockade jordgubbar sen Ikea och sen Coop Forum. Kom hem sju tiden och pallade inte vara vid datan. En sak måste jag tipsa, Ikeas vegetariska pizza äger, kostar bara 7 kr. Den är ganska liten, men god. Men då blev jag sugen på det, x)
Just nu visas The proposal i bion. Jag vill se den, den verkar vara bra. Men måste se på den. Har ändå två st biobiljetter hemma.




Har ni sett den? :)

Frågor och svar .. igen :)

2009-06-27 @ 11:28:55

Tror du på spöken?
Svar: Nej.
Drömresa?
Svar: Usa (:

Ska du resa i sommar?
Svar: Först så var det tänkt att vi skulle åka till London, men sen blev det ändringar.. så jag tror inte det.

Är du kär?

Svar: haha, nej :)

Vilket språk skulle du vilja tala?
Svar: Vetinte.

Går du på nån sport?
Svar: Nope.

Tycker du att tobak borde förbjudas?
Svar:
Hmm.. själv så tycker jag det. Man mår bara sämre av det. Men visst, alla tycker olika. (:
Saknar du mig ;) kom int på nåt annat XD
Svar: Saknar dig också Mova, Puss och kram på dig! <3

Vem av dina vänner är bäst på fotboll?

Svar: Hmm.. det måste nog vara Virre :)

Vem av dina vänner är bäst på innerbandy?
Svar: Typ ingen. Ingen gillar det.

Vad tycker du själv om din blogg? :)

Svar: Jag tycker om den, speciellt när man får kommetarer :)

Vad är din favorit idrottare ?
Svar : Haha, ingen. x)

Vad har du för intressen ? :)

Svar: Vara med vänner.

Vad går du i för skola?

Svar: Valsätraskolan. 
Vill du ha barn?
Svar: haha ah, nångång.. 
Vad är det längsta saken du har spottat? :D
Svar: Tuggummi? x)

Var kommer du ifrån?

Svar: Bangladesh :)

Är du oskuld?
Svar: Ah :)

det första du gör på morgonen?

Svar: Går till toan x)

favoritglass?

Svar: Daaaaiiim! :D

hur gammal är du ? (aa)

Svar: 14

vrf måste jag göra det hära? =w=;;

Svar: Därför du måste göra dt, Sophie.. din banan! 
Vill du gifta dig?
Svar: Haha, nångång ska jag väll göra det. Typ 20 års åldern. x)

Tack alla ni som ställde frågorna! Kram på er :)





 


Frågestund.. igen (:

2009-06-25 @ 11:38:56
Godmorron på er!

Jag är så sugen att få frågor, och jag älskar att svara. Så vi kör frågestund. Det var länge sen jag hade det.. kanske 3 månader, men vi kör igen. Som sakt, svarar på allt, men skriv också lite roliga frågor. Än vanliga. Jag svarar på frågorna i Lördag. Så ni får en liten stund på er.
Fråga bara på nu! :)




När jag var liten...

2009-06-22 @ 12:13:12

När jag var liten ville jag bli docktor och jobba i en äffär. Helst leksaksäffär och dra kvitto. Jag samlade på det och hade jättemånga tillslut. Och docktor ville jag bli bara för att ge klistermärken till alla barn. Helt sjukt jag vet. Men var väll ju liten då. Jag gjorde de konstigaste sakarna, ex. svalade farmors hörapparatbattari, ( ja, läkaren fick ut den), lekte docktor med en kompis och hon typ stoppade in nån hårspänne inne i mitt öra. ( ja, läkaren fick ut den). Många konstiga saker har hänt och många farliga saker. i tvåan, tror jag slängde nån elak kille en snöboll mitt i ögat på mig. Läraren tog isbitar osv. sen gick jag gå hem och villa upp mig. Sen besökte hanns familj mig och gav nån barbie docka som jag älskade. Mina två bästa vänner när det gäller leksaker var en nalle som hete Lisa typ och en hund som hete Andres typ. Minns inte alls så mycket. Men jag tänker, värför går tiden så himla snabbt?, Jag är redan 14 år. Snart 15,16,17,18 sen vuxen. Kan man inte bara pausa tiden. För jag känner mig lycklig just nu.



; Lilla jag, 5 år (:


I mammas jobb (:

2009-06-21 @ 13:55:49

Hellu!

Är nämligen i mammas jobb just nu. Hon är apotekare i telefon. Just nu pratar hon och jag chattar med Sophie. Men i går så var dagen toppen. Jag och familjen gick till Ica Maxi. Hittade inget fint, men köpte muffins. Vid åtta tiden kom Sophie till min gård så var vi ute till halv tio. Så kul att vara med henne.
Nu ska jag läsa Gossip Girl. Den är bara för bra. Ses




Har ni läst boken? :)


Midsommar (;

2009-06-20 @ 11:39:03
Godmorgon med er!

Vaknade klockan elva i dag och missade GIlmore Girl. Kollade bara 10 min sen slut. Men i går var det midsommar. Jag och familjen åkte till Gamla Uppsala och hade kul. Efter det gick vi till mammas kompis i Storvreta sen gick vi till min farmor och åt middag där. Toppen dag! :)





; Så såg jag ut i går,

So you think you can dance <3

2009-06-18 @ 11:43:07

Godmorgon med er!

Vaknade klockan halv elva. Pappa väckte mig och sa jag hade fått post. Så öppnade jag, mina silverörhängen har kommit. Jag är medlem i pointshop och jag beställde de helt gratis och fick hem de i dag. De är så söta.
I går så var det So you think you can dance. Jag ääälsskaaar deeen!. Är så himla glad för att den har börjat i tv. Jag älskar Kanal 5. Alla mina favorit serier visas just där. ;)


Vilken kanal är din favorit?


Max eller Donken?

2009-06-16 @ 11:17:31
Godmorgon med er!

Äntligen har solen kommit fram. Hade en jätteskön natt i dag, vaknade klockan 10. Men i går var jag med min farmor, farbror och hanns fru. Vi skulle äta ute och handla. De skulle köpa muffinsformer i plast. Vi gick runt typ hela Uppsala för det. I 5 timmar, jag dog nästan. Fett tråkigt. Senare var vi osäker om vi skulle äta i Donken eller Max. Båda är bra och goda, men till slut blev det Max. ;)

Vad väljer ni Max eller Donken? ;)

Sista avsnittet av Cityakuten i dag!

2009-06-15 @ 18:17:15
Hej läsare!

I dag kommer den sista avsnittet av Cityakuten. Citakuten har varit ganska länge i tv nu, cirka 14-15 år. Men värför måste det vara sista avsnitt i dag? Jag älskar Cityakuten. Fan, utan Cityakuten.. klarar jag av det?



Ni missar väll inte den sista avsnittet?


Jag vill bara resa nu.

2009-06-15 @ 11:10:55

 Godmorgon läsare!

Kollar på fönstret och det regnar. Det har gjort sen förra veckan. Värför kan inte bara solen komma fram?. Jag vill bara resa nu. Typ alla mina vänner ska resa och ha kul i solen. Själv kanske jag ska åka till London. Men inte säker ännu. Men jag vill resa nu och slippa det tråkiga vädret!




Ska ni resa under sommaren? :)


Tack Shorty!

2009-06-15 @ 09:59:18

Äntligen en ny design. Denna gången fick Shorty göra den. Jag är så himla nöjd. Ville ha den så som jag ville. Hon allså, är bäst på att designa. Hon borde få en pris för det. ;)

http://pey.blogg.se ; Hennes underbara blogg (:


Greys Anatomy: Är Izzie och George döda?

2009-06-14 @ 11:11:27
Hej läsare!


, tänker fortfarande.. värför dog Izzie och George från Grey's Anatomy. Det blir tråkigt utan Izzie, men frågan är, är hon död eller? Jag tror det, vad tror ni?


Sommaravslutning 09 :)

2009-06-13 @ 10:02:54
Hej alla läsare!

I går var det avslutning. Det var faktiskt kul. Vi började 9.15, då skulle klassen samlas. Efter det gick vi till matsalen. Det var sång osv. Sophie deltade i fototävligen, och gissa.. hon kom 3:e platsen. Hon vann en presentkort från Bio, laddat med 100 kr. Efter det gick vi till klassrummet och fikade. Det blev en massa fika. Ashas muffins var så himla god. Kan äta 100 st. Efter det gick jag, Seham och Sophie hem. Vi gick långsamt och pratade mest. När jag kom hem var det pastasallad med kyckling som mamma hade gjort. Mums till det! :)
Jag kommer självklart sakna skolan. 7b, den bästa klassen som finns :) <3



; Så såg jag ut :)

Skolavslutning redan i morron!

2009-06-11 @ 18:22:22
Hej läsare!

Näeh, jag är inte död. Har inte bloggat ungefär i en vecka nu. Sorry för det, hade mycket att göra. Men redan i morron har vi skolavslutning. Många av er har redan haft men vi ska ha i morron. Jag har redan köpt en klänning förra veckan från Vero Moda och tights måste jag ha. Bilder kommer senare. (:



( jag)

Har ni haft skolavslutning? (:

Sommarlov om en vecka :)

2009-06-05 @ 19:57:59
Hellu alla läsare!

I dag fick vi sovmorron till 9.15.. shit, vi har haft sovmorron hela veckan förutom Måndagen. Men det har varit skönt. Skolddagen var perfekt. Fick engelska provet tillbaka. Fick 87/122.. inte så bra, men jag kan bättre. I bilden skulle man ta med sig nått att äta och så skulle vi kolla på film. Sämsta filmen allså, vi kollade nån slags bil film. Men då gick jag, Emma, Sophie och Asha till en annan bänk och ritade. Efter ett tag slutade vi.
Nu äre precis en vecka kvar till sommarlov. Men måste kämpa nästa vecka, matteprov och So förhör :/



Längtar ni efter sommarlov? :)


Bowling med klassen ;)

2009-06-04 @ 18:23:41
Hej alla läsare!

Jag måste nog säga att dagen blev roligare än vad jag hade tänkt mig. Klassens dag i dag och vi bowlade!. Egentligen skulle vi vara i gipen, men det regnade väll ju, så bowling var en förslag som alla i klassen gillade. Det var min första gång jag bowlade. Det gick bra, men jag kan bättre. Jag fick 63 poäng typ. Inte så bra, men jag brydde inte så mycket om poängen. Hade mest kul. Haha, när skulle åka buss var det mycket folk, så vi fick stå. Jag tog vid en fyra åring och tre åring som satt. Fyra åringen frågade mig om jag ville sitta med henne. Aww.. va gullit sakt. Sen frågade hon mig hur gammal jag va och ville gärna lyssna i min iPod. Jag måste säga att hon var skit söt! :)





Tycker ni om att bowla? :)

Taylor Swift - White Horse :) <3

2009-06-03 @ 09:11:26
Hej läsare!

Nu ska jag skriva lite snabbt. Ska borsta tänderna och ta på mig kläder och gå till skolan. I dag har vi sovmorron till elva. Men jag ska nog gå till skolan i dag med Asha, vi bor långt från skolan. Men orka åka buss varge gång. :)

Musik: Taylor Swift - White Horse, ( den är bäst)



Tycker ni om låten? :)

Desprate Housewives i dag! :D

2009-06-02 @ 18:46:25
 Hej läsare!

I dag var dagen bra, men tyvärr dök ingen sol upp. Så tråkigt, värmen kom nyss upp till 27 grader men så blev dagen regn.Ska solen komma tillbaka i denna veckan?, kollade på vädret i morse, på Torsdag när vi har klassens dag, ute.. kommer det att regna och bli 5 grader. :/
Tisdag, yeaah! Desprate Housewives! Det missar jag aldrig. I dag i trean kommer också Paris Hilton: My new bbf, den blir nog bra, men då kommer Ugly Betty, ett program som jag vill inte helst missa.



Ni missar väll inte Desprate Housewives? :)


Sophie ramlade och blev blöt x)

2009-06-01 @ 18:30:47
Hej läsare!
 
Efter skolan skulle jag och Sophie gå hem. Vi båda bor ganska långt från skolan, men eftersom det var härligt väder som måste man gå. Vi pratade och gick, men plötsligt fick syn på någon slags bro. Vi båda ville gå där. När vi kom ditt så vare som ett damm. Stenar i vattnet och det var så underbart. Sophie och jag började att blöta föterna.  Så lekte vi typ, " inte nuda vatten " Så vi hoppade på stenarna, helt plötsligt ramlade Sophie i vattnet, hennes kjol och t-shirt blev blöta. Jag bara stog där och skrattade. Sen lekte vi typ vattenkrig. Jag måste nog säga, bästa dagen!. (:
Nu när sommaren är här vill jag verkligen bada, har verkligen en känsla för det! :)



( där borta var vi)

Tycker ni om att bada?

RSS 2.0