Orka med rubrik ;)

2010-02-22 @ 12:52:57

Shulullulu på er!

Fick en underbar natt i dag. Vaknade tio och skrev min bokrecension klart. Sen skulle den ren skrivas i datan. Skrev då, när den var klar. Så råka jag ta bort hela. -.-
Jobbigt, att skriva allt igen. Men nu är jag klar med den! Som sakt, i dag vill jag inte gå ut. Abslout inte. Det är svin kallt ute. Stannar hemma idag och tar det lungt.


Rubrik.. hm, rubriken ska nog vara jag har tråkigt -.-

2010-02-21 @ 20:01:59
Nej, jag orkar inte med detta nu. Jag vill bara hem nu. Vara hemma, framför tv och käka chips. Ja, jag är hos bengaler just nu och dör!. Har otroligt tråkiigt. Bara en massa småbarn som bombar mig. De skriker som fan, medans jag sitter vid datan och försöker att kolla på One tree Hill. Men går inte.

Anyway, about my day.. vaknade och sålde Aftonbladet. (" Jag älskar absolut jobbet , bästa som finns! ") sen kommer hem, rapporeterar och sedan går till köket och käkar lunch. Efter det fixar mig sen åker familjen till Leklust. Barnens favorit butik. De gråter bara för att få en ända leksak. " suck ". Till slut köpte vi ; 2 bilar, två målarböcker samt färgpennor till Isak. Men min lillebror behöver ju också något. Han får filmen Horton.

Jobbigaste med allt, vi var i leklust jättelänge. Sen åkte vi till bengalerna i Årsta och nu är jag hos de som sakt. Orkar inte skriva nu mera, men ni få ha en dunder kväll idag! :)


Inga meningar, men en bild räcker just nu.

2010-02-21 @ 13:15:53



/ Jag;


RSS 2.0