30/7

2010-07-30 @ 11:25:10

Godmorgon!

Shit, jag hade verkligen svårt att sova idag. Tänkte på skolan, min födelsedag.. fyller om 28 dagar och Alee. Vi ska träffades om 4 dagar. Vi har inte träffat sen december, gud.. va längesen. Längtar efter Tisdag (a)

Idag ska jag vara hemma och chilla bara. Duscha, Made och One tree hill. Vid tre tiden kommer mummy och då ska vi göra nåt kul.



One tree hill, I like!


Cheryl Cole

2010-07-29 @ 11:35:45



Hur söt kan man vara?

Cheryl Cole, den finaste!


I ♥ Manchester !

2010-07-08 @ 12:00:10

Godmorron på er!

Kom hem från Manchester för 2 dagar sedan. Jag vet inte vart jag ska börja, men jag hade det underbar och dunder! Bästa dagarna som jag har haft. Tiden gick snabbt och tro mig, jag ville inte hem. Jag ville vara kvar i Manchester och leva med dubbelbussarna haha.
Första dagen var dunder kul! kom dit 9.00 och käkade frukost hos kusinerna. Sen gick jag och Tapoty till stan ( vi gick til stan varge dag, de bor jätttenära stan, tar knappt 10 min att gå ditt). Vi köpte converse skor. Jag köpte ett par svarta och hon vita från Jake's. Efter det gick vi till Nando's och åt. Jag älskade deras mat rejällt mycket! Ni alla borde äta där ! efter när vi åt gick vi till en park och snackade om livet. Efter 45 min gick vi till bio och kollade på Sex And The City 2. Den var inte så bra. Ettan var bättre.
Vi kom hem åtta och vi var trötta.
Som sakt, detta var dag ett. Resten av dagarna åt vi i resturanger som kina, Indisk , England. Vi åt ute varge dag! Shiit Mobina, skit nyttigt!
Har också shoppat en hel del , åkte förbi old trafford. Det var jättefint! och åkt The Wheel Of Manchester. Haha, man brukar åka 2 varv, men jag och kussen åkte 5 varv!
Jag saknar verkligen Manchester! Och hoppas att jag ska åka dit igen. Bilder och sånt kommer senare. Har inte hunnit att fixa sånt.




The Wheel Of Manchester, det var coolt att åka. Man ser även Manchester Arndale där. Hihi


RSS 2.0