Bästa låten just nu ! (:

2008-10-27 @ 18:35:36
Hellow bloggen!

Allt bra med er?. Min dag började med att jag vaknade klockan åtta precis när mamma skulle gå till jobbet. Efter när hon hade gått till jobbet kollade jag på teve och käkade frukost senare hade jag skit tråkigt så jag byggde slott med Ismails legobitar. Men så tog han sönder den. Senare så va jag vid datan och teven.

Vid två tiden kom Sophie. Först sökte vi efter **** och ****** i hitta.se. Så gav upp. Senare var vi ute och hade kul. När klockan var sex var det skit mörkt så vi gick hem och snackade. Och på Torsdag kanske hon ska övernatta hos mig. Då äre Hell's Kitchen som gäller. Jag gillar inte den, men Sophie liksom älskar programet. (:




Bästa låten just nu!
Chris Brown ft. Keri Hilson - Superhuman. (:
Enjoy!


<3

2008-10-25 @ 20:21:18




Du och jag står ganska nära varandra.
Jag tror vi har nyss blivit kära.
Jag ler och du ser på mig.
Du är så himla gullig jag är så himla mullig.
Dina ögon är bruna och mina är ljus bruna.
Vi båda ser på varandra, så tar vi handen och går till drömlandet, <3

By: Mobina 11 år (;

Gossip girl eller Ugly Betty? :)

2008-10-18 @ 12:22:01
Hellow alla mina kära läsare!

Fullt med läxor de senaste dagarna och det därför jag kunde inte blogga. MenMen.. nu är helgen här och jag ska njuta. Inga läxor, inga prov. Det blir nog skönt. Men har inte ännu bestämt vad jag ska göra under helgen. Idag kommer High School Musical 1 & 2. Musikal filmer inte precis min smak, men ialla fall. Ettan längtar jag efter. Tvåan har jag ändå hemma.  Så missa inte " Hsm" i dag, start klockan 15.25 i kanal 5. :)

Jag tänkte ställa er en fråga. Så folks, rösta, rösta!! :)

  

Vilken tv serie är bäst?
Mellan Gossip Girl och Ugly betty?
Själv så tycker jag Gossip Girl (:


På slutet av festen kändes det som en film..

2008-10-12 @ 17:20:31
Hellow,

Underbar natt idag? inte jag ialla fall. Men Imans fest var skit kul. Men kvällen slutade konstigt.

Efter när vi alla hade kul. Så var Lamis mobil borta och Imans kamera. Vi letade och letade men hittade inte. Efter det gick vi ut för att leta om de finns där (?). Så alla vi gick tillsammans. Plötsligt så springer alla tillbaka och alla skrek. Jag sprang också tillbaka men visste inte ens vad som hände.

När alla var tillbaka till lokalen frågade jag en person var som hände.. hon sa att det var 2 st män som misshandlade någon.. jag fick panik. För deras mobil och kamera var borta och männen som misshandlade någon. Jag och Sophie gick hem för klockan var sen...

Men hur slutar det? jag vet inte...

Festen:)

2008-10-11 @ 16:58:43
Hellow mina sötisar!

Sitter här och väntar att Sophie ska komma hämta mig till Imans fest. Vet tyvärr inte vart festen ligger, men nånstans i Gottsunda.

Tog på mig kläder, borstade håret och sminket för 20 minuter sedan, så ringde jag Sophie när hon kommer. Hon sa halv 6 typ. Men åh, 45 min kvar och jag hatar att vänta. Men denna gången är det inte jobbigt att vänta. Jag har datan framför mig och mina föräldrar är inte hemma.

Men palla inte blogga nu. (:

Ha det skitbra!

Ps. Kommer bli jätteroligt i festen :)

Fredag:)

2008-10-10 @ 18:23:15
Hellow mina kära läsare!

Allt bra med er? jag mår skitbra. Typ bästa Fredagen i de senaste veckorna, månaden, eller nej.. året kanske. Först var det skola, först började vi med Kemi. Tråkigt, jobbade med frågor inför provet. Efter det svenska. Mycket babbel om månen. Senare engelska. Det är kul. Men det bara för vi har den bästa läraren, men annars är ämnet tråkigt.

Efter det var det lunch. Jag hatar skolans mat. Vi fick en kall spagetti med spenatsås. Allså såklart det låter gott (?) Men smaka så får ni se. Efter lunchen hade vi rast, det är alltid kul i rasterna. Efter rasten matte. Skkiiiiit tråkiiigt!! Hatar matte!!. Hahaha xD. Och så var det dags för dagens sista ämne. SO. Trååååkkiiiigt!   ;)

Efter skolan kom bästisen Sophie till mig. Vi hade skit kul. Först så käkade vi ris med kyckling. Efter det var vi vid datan 15 min, senare gick vi till centrum och handlade olika saker. Joo, det som var pinsamt var att det var småbarn som samlade in pengar för " rädda barnen". Det var typ 9 st som samlade in pengar. Så sprang en flicka efter mig och ville ha pengar, gav 2 kr. Hade typ inget.

Efter ett tag kom en tjej till och frågade om pengar. Hade inget då, men fick syn på en 50 öring i min jackficka. Så gav den till henne. Men efter när jag hade handlat kom några killar fram till mig och sa den ena tjejen," det var hon som gav mig 50 öre, bara?" Så pinsamt.

Men senare sprang jag och Sophie så de inte kommer efter oss. När vi kom hem så kollade vi på Topmodel 5. Vi garvade igäll oss av ingenting. Efter programet gick Sophie :/

Men kommer ialla fall träffa henne i morgon. Feeeessst i morgon hos Iman. Dunder kul. Spec. när hela sjuan kommer att vara där. :)

Ha det jättebra!  Pussar! :) §

Torsdag:)

2008-10-09 @ 19:31:21
Här sitter Mobina och har ont i armen. :/

Jag har nämligen gjort Vaccin, för jag ska resa till Bangladesh i December. Den 8. Denna dagen som bästisen Sophie fyller år! MenMen.. ringa och gratta kan man väll göra?

Anyway, vi gick där klockan 4. När vi kom ditt var det stängt. Det skulle öppnas om 30 min. Så fick pappa syn på Coop  Forum och Ica i närheten, vi åkte ditt och handlade. Mamma köpte barnmat till Ismail och jag köpte chips påse och en klubba. MuuummssMummss!

När vi kom ditt var det småbarn ( 1 -2 åringar) söta va de! Men det var så jobbigt när de grinade. Själv så hatar jag när småbarn grinar. Men Ismail var enormt pigg där han lekte med en ful docka.

Så var det vårans tur att gå där. Mamma gick där först och frågade en massa frågor så skulle jag vaccinera först. Åååh, blev så himla tokig när jag såg stora fula nålen. Senare sa hon som vaccinerade att jag skulle tänka på nått annat. Och vips blev det klart! kände faktiskt ingenting. Men när det var Ismails tur. Han grätt i 15 sec senare så började han skratta, då började alla skratta typ. Senare gav hon som vaccinerade en chocklad ( marabou) (:

Tänkte käka chockladen idag i soffan, medans jag kollar på Heroes. Den är bara för bra. :)

Ha det bra, mina sötisar! §

Livet med skolan.

2008-10-07 @ 19:26:06
haha, länge sen jag bloggade?. Men nu kommer det ett inlägg. Senaste dagarna har jag haft det jobbigt. Inte med kompisar och familjen. Jag menar läxorna. Det blir ofta prov och måste plugga in det. Som matteprov i morgon, känns inte så bra. Har redan ont i magen. Fysikprov hade vi förra veckan. Det gick bra hoppas jag. Men fysik och matte är inte lika. Matte måste man räkna ordentligt och fysik läsa,anteckna osv. Men efter matteprovet blir det skönt. Inga prov förän om 3 veckor. Då blir det SOprov. Men har gått om tid. Jag tycker redan att 7an verkar vara knepigt. 6an var lättare och roligare. Allt vad jag måste göra är att kämpa, livet är fullt med prover... det är de som jag måste fatta. (:

En konstig historia va? xD

2008-10-05 @ 12:12:17
I en knasig Fredag hände detta. Först så spelade vi ( Sophie, jag, asha, gustav, adam, alee) nån fotbollspel.

Gustav - ska jag sjunga den mest irreterande låten?

Mobina - haha okej, visst.

Han sjunger:
Är jag lillfingret?, nej,nej,nej , Är jag pekfingret nej,nej,nej. Är jag långfingret? nej,nej,nej. Är jag ringfingret? nej,nej,nej.
Är jag tummen, ja,ja,ja

Sen började alla skratta. Men jag är jag, jag grät av skratt. xD

Efter ett tag säger han:
Jag har den hära låten i band. Men det är en gubbe som sjunger.

Mobina - haha, hur låten hans röst?
Gustav - Som Elvis xD

Och jag grät av skratt xD



RSS 2.0