NEEEJJ! :(

2008-08-31 @ 11:33:29
ååh jag fattar inte, alla dåliga tider kommer just nu, det började i Fredags. Folks misstänkte att jag hade järnbrist. Först tänkte jag det gör inget, man ska bara käka tabletter varge dag i nåra månader. Men jag kände redan smärtan kom just i fredags när jag fick mitt blodprovsresutalt det stog att jag hade järnbrist. Så började jag bli helt pang. Jag ville inte ha nån järnbrist, jag vill inte vara trött varge dag och ligga i sängen alltid , jag vill inte käka tabletter varge dag. Men det värsta var att jag tappade skit mycket hår. Alla folks som är helt kära i min tjocka hår. MenMen.. jag fattar såklart att det växer hår varge dag, men ändå.. i sommaren hade jag skit fint hår, men nu är nästan allt tappat, mitt fina hår är borta. :/ . Jag fattar ingenting, värför händer det just med mig? jag är skit svag nu.. jag orkar inte ens bära min kära lillebror och inte ens äta. Jag äter inte så mycket som förut, jag blir inte ens hungrig. Så jag hoppas det hära går verkligen över nu så jag kan börja på något nytt och låta min vackra hår bli längre. (:

Fyller år idag! :)

2008-08-27 @ 14:42:59


Fyller år idag! Grattis till mig! :)


* Pussar / Mobina,


Snygg eller vad? (:

2008-08-23 @ 18:03:17
Skulle aldrig tro i mina ögon, Tapoty (apo) kom till Sverige idag. Hon ska vara här 7 dagar senare i London och plugga. Denna dagen känns faktiskt skit kul, för att Tapoty har kommit men har inte träffat henne ännu, det blir senare i kvällen, alla typ kommer till tjejmiddagen, för jag fyller år, egenligen fyller jag på Onsdag, men har en tjejmiddag i Fredag, det känns inte bra att ha kul på skoldagarna, gott middag xD.
Och desutom har ni sett min nya bakrund? ville inte ha nån header denna gången är nöjd med den som jag har redan! Så tack så mycket Emma för den fina gråan bakrunden.



Väskan fick jag i går av Russel. Den är verkligen snygg, en perfekt födelsedag present! (:

Vad tycker ni om väskan?

Paris eller Eva? (:

2008-08-20 @ 19:23:15
Idag var det min andra dag i skolan. Det var faktiskt skönare idag än i går. Men igen lektion idag och i går, typ lekar, raster och ny skåp. Förra året hade jag mitt skåp i en annan ställe och nere, men denna gången har 6an vårans skåp. Men igen har min?. Men nu har jag mitt skåp uppe, världigt skönt. Men 6an var roligare, ja! jag talar sanning nu, jag saknar 6an, dt var roligare där, många kompisar har flyttat till en annan skola, och det är synd,




Vem bär klänningen bäst?
Paris Hilton eller Eva Longoria?
Själv tycker jag Pariiisss! Rösta folks, rösta! :)

Sthlm :)

2008-08-17 @ 18:22:54
hejhej, det var länge sen jag skrev här. Nja, mycket med Sophie denna veckan och Sthlm. Kom hem från Shlm nyss.. Vi var nämligen i Nacka - saltsjöbaden. Det var skiiit kul! Spec. med tåget. Vi åkte tåg skit mycket. Fisksätra till Slussen. Vi gick ut till Gamla stan, käkade i indisk resturang och mycket mycket annat. Och i Fredags var jag med SSophie, lilla Sophie smsade mig vid halv nio och ville gärna komma hem till mig, men det som var knasigaste jag hade inte käkit middag, familjen var inte hemma så vi gjorde pannkakor, jag och Sophie och det var assskul och goda :)

Innan sommaren hade jag gjort en lista vad som jag ska göra under sommaren, så här kommer den:

[+] Stan med Sophie
[+] Sex and the city movie
[ ] Cycklat
[ ] Gröna lund
[+] Utekväll fram till halv ett
[+] Stockholm Nacka
[+] Shoopa skit mycket kläder under sommaren
[+] Åka tåg, xD Fisksätra - Slussen
[ ] Joggat minns 4ggr under sommaren
[ ] Skärholmen
[ ] Träffa Asha ( efter 3 månader) xD
[+] Badat
[+++++] Haft kul! :)



Har ni haft kul under sommaren? :)

Skola på Tisdag, :/

2008-08-13 @ 11:02:01

Först och främst, tack så jätte mycket för alla fina kommetarer av er i inlägget " en fråga till er tjejer ". :), har verkligen inte bloggat i flera dagar, ville bara ha kommetarer av er. Men anyway, i går kom Sophie till mig, vi var ute mest. Vi gick och gick och pratade och plötsligt så kunde inte vi vägen tillbaka, så vi hittade en karta så vi gick efter den så kom vi hem, efter det så tänkte vi fika, så vi tänkte vart vi skulle fika, till slut så fikade vi på en berg (?) och tog massor av foton på oss. Dagen slutade med att hon gick hem och jag följde med henne halva vägen. :)

Åååh, skola på Tisdag, Ny klass, nya elever, nya lärare, ny klassrum, nya vänner. Men det kommer ändå bli kul att träffa andra vännerna.



Foto: Saleisha,

Längtar ni efter skolan eller vill ni ha mer lov?


En fråga till er tjejer :)

2008-08-10 @ 10:42:29
I går natt satt Mobina i sängen och tänkte en sak,

" I bland är det svårt att ha killvänner, för man blir oftas kär i de "

Stämmer det med er? Kommetera gärna då :)

* Puss´/ mobina,

Mrs. Lohan :)

2008-08-02 @ 11:26:11


Lindsay Lohan
Blond eller brunett? vad tycker ni? :)
Själv så tycker jag brunett

RSS 2.0