:/, ingen kan göra mig glad nu

2008-07-29 @ 11:26:12

Jag känner mig ledsen, ingen kan trösta mig. Tårarna bara rinner ut ur ögat. Eftersom kussen ( Tapoty) åkte till Dubai i går och efter det kommer hon åka till England och plugga i en skola, så vi kommer inte se varandra på många år.
Ååååh gud, vi har haft så kul, vi drog varandra i håret, kiklade och så. Igen kan göra så som hon gjorde. Sista kvällen med henne ägde, jag, hon, Tushar och Russel var ute tills klockan tolv på natten. Vi käkade pizza och skrattrade högt. I går klockan sex på morgonen kom hon och skulle dra. Sista kramen av henne var så himla skön. Vi kramades i åratal. Efter det släppte hon taget och gick. Har faktiskt lite minnen av henne, hon gav mig kläder och så, menmen... lukten av alla hennes kläder är spec.Det är någon slags parfym som är bra. Tänker aldrig tvätta kläderna, jag vill att doften ska vara mot mig också. Vi hade skit många bilder på oss, men när grabberma fixade datan så tog de bort helt och hållet alla bilder, låtar osv. så vi har inget minne kvar med bilder och så. Men såklart jag kan logga in i Facebook och kolla på hennes bilder då och då, men hon laddar aldrig ner bilder. Men anyway, det blev ett lång inlägg ( tror det) och ni kanske inte orkar att läsa mer, så aa...



Min kära kusin, <3

Radia dagen, höhö :)

2008-07-27 @ 11:32:42
Ojjojj, har inte bloggat i flera dagar, trodde ni att jag var död eller? nejnej, jag lever ialla fall.
Anyway, på Fredags kom Radia, från Sthlm. Hon skulle övernatta hos oss och så. Dagen började med att vi åkte till stan och handlade kläder. Vi var i Gina Tricot i 45 min. Jag kunde inte bestämma villka kläder jag skulle köpa, så köpte jag en linne och en t-shirt. Radia köpte skor. När vi kom hem var det jättevarmt, vi dog av värmen. Vi var i sängen och snackade i 3 timmar, efter det gick vi till centrum och köpte pizza. Igår var vi bara hemma och snackade, senare så gick vi ut, och nu är de borta.

Vad är erans favorit pizza?






höhö, :)

2008-07-23 @ 12:11:21


Fick ni en underbar natt idag? jag fick det, tills pappa väckte mig. Ismail hade bajsat på mattan och hade bajs över hela kroppen och käkade! ewww.. men det var kul att kolla på ialla fall, om några dagar blir han 11 månader. Tiderna går väll ju snabbt.
Anyway, igår fiskade jag med familjen, farbrorn ville också följa med. Puuffh.. jag fiskade och fiskade men fick igen fisk, stackars mig. Pappa och mamma fick jättemånga. Farbrorn fick bara 2 st. Det var ialla fall bra. Men ska dra nu, ska ut på det härliga vädret. Ciao Ciao,

Gillar ni att fiska?

Chriissy Brown <3

2008-07-20 @ 12:19:40


Åååh, exakt, jag drömde om honom idag. Chris Brown. Drömmen handlade om att jag och kussen Tapoty ( apo) och min farbros fru skulle gå upp i en buss, men då exaakt, så såg jag Chris med en kompis. Så jag sprang till Chris och sa: Chris Brown,jag älskar dig!. Jag vill vara din nya flickvän, skit i Rihanna. Hon är en ful tant, jag är finare!. Och han accepterade det. Vi blev i hop. Han är 19 år (?) och jag är 13år. Mycket skillnad, men ialla fall. Så när Chris skulle säga jag älskar dig Mobina, så vaknade jag av Ismails skrik. Åååh, jag vill gärna forsätta att drömma om det. MenMen såklart att drömmen aldrig blir till verklig, men ialla fall.... :)

Alla är tillbaka.

2008-07-12 @ 17:34:02

Solen är fortfarande kvar. Den är inte borta, i går så spööregnade det och förlåt för jag kunde inte skriva blogg i går. Kollade på filmen Grease. Haha, den är rätt så gammal ( 1977), men den är bra. Idag är det Lördag, min favorit dag,men planerar vad jag ska göra idag. Ska kanske till farmorn, höhöö. Ska hälsa på Russel och Tushar, de kom hem i går från Cypern. Hoppas att de har haft kul, ^^ och desutom kommer Tapoty hem idag från Danderyd, Yipppiiie! ;)



Så Vem bär klänningen bäst?

Carmen eller Paris, själv så tycker jag Carmen! :)

Sol sol sol :)

2008-07-10 @ 12:47:35


Vaknade av solen idag. Det va så himla soligt på morgonen. Det är väll ju härligt. Idag är det Torsdag, väntar fortfarande att få brevet, hade nämligen beställt Grease. Men har inte fått den. Anyway, igår kom Tamali, Anisha och Tapoty till oss. De skulle hämta Tapoty a's mamma. Så himla plötsligt, jag visste inte ens att de skulle komma. Men det var kul. Jag hann att prata med Anisha och Tamali. Men jag var skit narvös. hehe, det händer så när jag träffar nya människor.
Idag kommer Rukksar hos oss. Roro och Rara kommer också, kommer bli jättekul.
Men snart så ska jag gå ut, vill såklart gå ut i det härliga vädret. :)

Är det sol hos er ? (:

Alla är borta.

2008-07-09 @ 19:11:51

Just nu sitter jag här och har tråkigt. Hela lovet var tråkigt. Vill liksom resa nånstans. Tapoty ( apo) är i Danderyd hos Anisha och Tamali. Hennes mamma ska också åka där om nåra minuter. Russel och Tushar ( baja) är i Cypen och har kul i två veckor. Allså ärligt, alla ha kul utom jag. Sophie ska åka till Göteborg nästa vecka och bo i en stuga i nåra dagar. Vi kan inte resa någonstans i denna sommaren, för att det kommer bli jobbigt med Ismail. Han är väll ju en bebis.
Men idag kom farbrorn och frågade mig om jag ville åka till London. Weeeii.. såklart jag vill. Jag ha oxo redan varit i London med Rukksar, men jag hoppas att jag kan åka igen. :)

Vart ska ni resa under sommarlovet?



London, <3 ,


Tisdag, idag :)

2008-07-08 @ 18:25:20

Skön natt idag?, jag fick en underbar natt , jag drömde nämligen om skolan. Saknar skolan fett mycket allså. Men skolan öppnar ändå om nåra dagar, menar veckor. Idag äre Tisdag. Var stan med familjen, lillebroshan köpte en leksak tåg i leklust. Den är hur söt som helst. Älskar småbarnleksaker. Fast vi var inte där så länge. När jag kom hem så kollade jag TopModel Canada, gammalt. Vet ändå vem vinaren är, men det är kul att se. Men det är en sak som irreterar mig. Alla härmar TopModel USA. Sverige gör det, Canada gör dt, Holland gör det, osv.

Bara för det är Tisdag i dag, så blev jag sugen på Gossip Girl, jag är helt galen i den. Den är hur bra som helst.


Gossip Girl i bilden, <3
Gillar ni Gossip Girl?
 


Våra bästa år

2008-07-07 @ 11:49:46


Våra bästa år på bilden. Allså det är så himla sjukt nuförtiden. Tek kysser Lexie, Jan ljuger för Belle om Shawn. Jan som har hållit honom fast i en töntig säng. Bo och John som misstänker att Stefano ( hur man stavas) lever. Marlena som dog lever med döda i en tropisk ö. Jennifer träffar Jack. Öh, va inte han död? Sami och Lucas mamma bråkar 1000 gånger.
Men
, det som är också sjukt är att de har bytt Belle, allså en annan tjej har hennes roll. Allså jag saknar den gamla Belle Black, ( Kristen Storms), hon var snyggare än andra.

Brukar ni kolla på Våra Bästa år ?

Lauren or Heidi?

2008-07-06 @ 11:23:16


Då var det dags för Söndag. Inget spec. att göra idag. Inga vänner bara hemma.
Anyway, i går var jag och Sophie  i Lyssnagängen, ( hur man stavas) och hade kul. Det som var pinsamt att det var fult med bengaler. Och dessutom så träffade jag min bengal-lärare. Liksom.. jag brukar inte gå i  hemspråk, ( har slutat eller skolkar eller vetinte), hur som helst.. jag trodde att hon skulle bli skit arg för jag går inte på hemspråk nuförtiden. ( 6an). Men hon sa bara är din mamma här. Jag och Sophie kom hem vid 4 tiden.
Dagen blev en kul dag.
Ingen The HIlls idag, :/, jag är The Hills nörd, måste kolla på varge del, får inte missa en ända del. Jag kollade på en hemsida i nätet. Där det stog, vem gillar du mest, Lauren eller Heidi, och Lauren fick mest röster.
Jag håller med er. Lauren är min favorit. Men i bilden var väll Heidi okej.
Vem är erans favorit? Lauren eller Heidi?

Saleisha

2008-07-05 @ 17:00:07


<3

2008-07-05 @ 11:45:37
Alla minnerna från hjärtat kommer ut nu. Jag har aldrig sakt detta till någon, inte ens till mina bästa kompisar Sophie och Alee.
Jag har aldrig haft en kompis. Mellan klass 1-5 har jag aldrig haft en kompis. Alla hatade mig, problemet var att jag var blyg och inte mogen.. Men bara för jag var blyg och omogen.så ville igen vara med mig. I 4an så " blev " jag bästis med en tjej, tyvärr så kunde jag inte lita på henne, hon pratade skit om mig och min familj,  hon var knappt med mig på rasterna. Varge dag, Varge minut, Varge sec, Varge rast var jag ensam. Det kändes tomt i hjärtat såklart. Ni kanske undrar vad jag gjorde på rasterna, när jag var ensam. Jag sjöng, öppnade dörren åt alla som kom in. Roligt va?, Min lärare, hon var taskig, hon brydde knappt sig. Eller jag grinade varge månad typ, men då tröstade hon mig och pratade med de som var taskiga. Men hon sa vaken till deras föräldrar. Gud, jag tycker att de borde ta hand om sina barn bättre än att en tjej blir mobbad av de !! . 5an, var jag retad såklart, efter det så bytte jag skola. Och i den nya skola så hade jag jättemånga vänner. Alla gillade mig, ingen mobbade mig. Kände mig lycklig. Haha, i bland brukar jag träffa mina gamla klasskompisar allså 1- 4, tjejerna bara hej, och nåra brukar inte ens hälsa. Killarna är typ " rädda" för mig, jag sa en gång Håll Käften till de, så de blev rädda och tänkte säkert, gud, va mogen hon har blivit och kolla på hennes klädstil.

Så jag vill tacka alla som va med mig i femman, ni betyder, <3

RSS 2.0