GratisMakeUp.se :D

2008-09-29 @ 19:19:54

Hej alla mina kära läsare! Jag blev medlem i GratisMakeUp. Man samlar poäng och till slut när man har fått 400 poäng så får man en presentkort från kicks! Helt gratis man betalar inte ens frakt.  Annars skulle jag inte vara medlem . För att få poäng brukar man värva vänner, besöka hemsidor osv, och om du blir medlem får du 50 poäng. Så det blir lättare att få din första presentkort. :)

Í GratisMakeUp kan man få nya vänner och så har man en gästbok, allså det är skit kul där. :D

Klicka på länken för att bli medlem.

http://www.gratismakeup.se/Register.asp?r=1172

Eller på rosa rutan :)





hejjss å heejjs:D

2008-09-28 @ 11:20:10

Underbar natt idag?. Jag fick det, tills klockan 9. Då fick jag veta att det är skola i morgon. Blir såklart ledsen över det men har också saknat mina kära vänner. Som ni ser har hösten kommit fram.Perfekt, har redan allting inför hösten. Jacka köpte jag i Torsdags och skor förra veckan. Men idag är det sommar väder. Solen har kommit fram, typ hela veckan har varit så. Hoppas det blir sån vacker väder i morgon. I klassrummet eller andra salarna sitter jag vid fönstret ensam och det är skönt medans andra får sitta i mitten med nån partner. Bakom mig sitter såklart älskligen Nathalie. Vi som skickar lappar till varandra under matte lektionen. Mycket skojigt händer det i skolan. :)



Bästa låten, :)



 


slutar med detta nu :(

2008-09-18 @ 19:21:50
Nää, detta funkar inte. Jag slutar att blogga. Det blir som en bloggpaus. Kommer blogga liksom igen när jag är bloggsugen. Men nu så får det vara så. Ni vet väll ändå min msn? :)
 
* Kramar / * mobina,

Dagens + Tamali, den söta och roliga tjejen :)

2008-09-13 @ 11:27:53
Dagens, :)

Dagens bloggare:
Tamali ( tamali.blogg.se)
Dagens nyhet: Skaffat bdb, heter Vackeer där och fråga om lösen i msn.
Dagens musik: Leona Lewis, Better in time , <3333
Dagens mat: Bengalisk mat
Dagens planering: Dusca och ha kul.
Dagens väder: Fult
Dagens humör: Sådär
Dagens vill ha: Tröja från GinaTricot
Dagens klädstil: Mjukisbyxa med tröja
Dagens frisyr: Utsläppt
Dagens beroende: Logga in och ut i bdb,
Dagens ord: Tråkigt!
Dagens mening: Jag är hungriig! ( Fastar just nu )
Dagens dricka: Hallon saft! mummmsss...
Dagens godis: Igen godis i dag
Dagens datum: 13 September?
Dagens roligaste: Inget
Dagens tråkigaste: Allting


,
,
Bästa tjejen som finns! (: Tamaliii!
Spana in i hennes blogg :
http://tamali.blogg.se



Tisdag

2008-09-09 @ 18:57:57
Visst är jag dåligt på att blogga? svaret är såklart ja!. Får liksom inte så mycket tid att skriva här, men jag lovar att jag ska förbättra mig.
Idag hade vi SO ( långtråkigt, men denna gången ritade vi en bild som skulle föresälla framtiden) efter det hade vi spanska ( hatar spanska) och senare lunch, då blev det fiskgratäng, Muuummmss!. Senare slutade jag för att svenska läraren och biologiläraren var sjuk. Blev skit glad när de sa jag fick sluta nu. Det är faktiskt jätteskönt att sluta tidigare. Så jag slutade 12.30. Åkte buss hem med Asha och Sani. När jag kom hem så vaktade jag Ismail. Senare efter det var det dags för Våra Bästa År och ja, den suger!. Efter det så var det dags för läxorna. Matte,spanska och engelska, 40 minuters pluggning. Men orka, senare så hämtade jag Sophie så gick vi tillsammans hem. När jag kom hem så sprang jag till teven och kollade på TopModel 4 gammalt? aah, men kul att kolla i alla fall. Efter det duschade jag i 20 min och torkade håret 15 min. Senare hjälpte mamma att laga mat och nu här i datan ^^.
Låång historia under dagen.

/ * Pussar Mobina;

PS. Ni har väll inte glömt att det kommer en ny topmodel idag? :) klockan 20.00 i tv3! :)

Bästa helgen?

2008-09-06 @ 11:04:17

Då var det äntligen dags för helg, men ingen skön helg för mig, jag är nämligen förskyld och har spanska läxa. Men det som är bra med helgen just denna gången ska jag köpa höst sko stövlar och en puma tröja i morgon. Men i går så var jag stan med Tapoty. Sista gången stan med henne. För hon ska åka till England och plugga redan i morgon. Kommer sakna henne, grovt mycket!. Jag köpte ansikstabortningskräm och svarta hårspänne från H&M. Men nu så måste jag dra, 
 * Harebra / * pussar Mobina,


RSS 2.0